Zaslađivač na bazi stevije FitParad

 

FitParad je proizvod dizajniran za pravilnu, zdravu ishranu: zaslađivači, proizvodi za dijabetičarsku i dijetetsku ishranu.

Čuvši o opasnostima šećera, mnogi ljudi veruju da su proizvodi na bazi bilo kog zaslađivača korisni. Samo mali deo zamena za šećer je bezopasan. Drugi (suklamat, saharin, aspartam, fruktoza, ksilitol, sorbitol) su jednostavno opasni po zdravlje čak i više od šećera. Najgore je što se upravo ovi drugi nalaze u većini dijetetskih proizvoda, čiji su kupci češće dijabetičari i dijetari.

 

 

FitParad — novi kvalitet vašeg života!

Ne rizikujte svoje zdravlje još više! Nabavite zdrave zamene za šećer FitParad. Možete ih kupiti na našoj veb stranici ili u prodavnicama u vašem gradu.

Prirodni zaslađivači Fitparad su inovativni proizvodi kreirani posebno za terapeutsku i profilaktičku i dijetetsku ishranu. Ove zdrave zamene za šećer idealne su za dijabetičare, gojazne osobe, sportiste, zdrave osobe, zaposlene i sladokusce koji žele da jedu slatkiše, a da ne naškode svojoj figuri i zdravlju zuba.

 

Zaslađivači FitParad

Ovo je uravnotežena patentirana kompozicija posebno odabranih komponenti:

 

    • Stevija — je najzdravija prirodna zamena za šećer. Pravi se od listova suptropske biljke Stevia. Smanjuje nivo šećera u krvi, dobro jača imuni sistem, poboljšava metabolizam, snižava nivo holesterola, pomaže u usporavanju procesa starenja. Ima kalorijski sadržaj od 0 kcal.

 

 

    • Eritritol — je prirodni zaslađivač za dijete. Pogodno za ljude na programu mršavljenja. Idealan za kuvanje kolača i deserta. Ne izaziva karijes. Ne povećava nivo glukoze u krvi.

 

 

    • Sukraloza — je siguran prirodni zaslađivač. Indikovan za dijabetičare.

 

 

 

FitParad mešavina zaslađivača — za najprefinjeniji ukus

Važna karakteristika i razlika između FitParad-a i drugih zaslađivača je u tome što FitParad ne menja uobičajeni ukus hrane i pića. Kada koristite FitParad, nećete razlikovati ukus jela i pića od onih klasičnih sa šećerom.

 

Zamene za šećer za dijabetes

Zamene šećera Fitparad su indikovane za dijabetes tipa 2 kao kompleksna dijetalna terapija. Njihovu potpunu sigurnost i nesumnjivu korist za telo potvrđuju endokrinolozi i brojne studije.

U proizvodnji proizvoda koristimo inovativne tehnologije, prirodne sirovine i sopstvenu patentiranu formulu mešavine. Zamene šećera za dijabetes su u skladu sa (GOST R 52349-2005 — Rusija) i indicirane su za upotrebu u cilju prevencije bolesti povezanih sa ishranom.

 

Prirodna mešavina zaslađivača Fitparad za vitkost i energiju

Kupovinom prirodnog zaslađivača dobijate proizvod visoke prirodne biološke vrednosti koji će vam pomoći da održite dobru fizičku formu bez iscrpljujućih dijeta. Proizvodi napravljeni na njegovoj osnovi doprinose zasićenju tela esencijalnim hranljivim materijama i mogu poslužiti kao efikasna zamena za visokokaloričnu hranu.